KICK x Help mijn man is klusser

Jullie kennen het vast wel! Help mijn man is klusser. Het Tv-programma waarin John Williams te hulp schiet bij doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen bivakkeren.

Wij van Kick hebben al een aantal jaren een leuke samenwerking met Help mijn man is klusser. Onze KICKE-items zijn regelmatig te zien op de buis!

Afgelopen seizoen vroeg Els hulp voor haar zoon Mark. Haar 26-jarige Mark koopt twee jaar geleden zijn eerste koopwoning. Hij heeft een klein budget en geen enkele kluservaring. Hij begint met slopen en inmiddels is het huis onleefbaar.

Zijn moeder en tweelingbroer Rik maken zich ernstige zorgen. Ze zien Mark afglijden en hebben nu ten einde raad John en zijn team ingeschakeld. Interieurontwerpers Peer & Brian richten zich op het inrichten van woning. Wij hebben altijd nauw contact met deze mannen. Peer & Brian zijn een kei in het (her)inrichten van een ruimte. 

JIP & ARMIN

Bij het aankleden van de ruimtes komen onze items in beeld. Wij laten zien welke items zijn gebruikt om deze sfeer te creëren.  Wanneer je de woonkamer binnenkomt, zie je direct onze salontafels schitteren. We hebben hier staan de Salontafel Jip en de salontafel Armin in het zwart.

BEKIJK ITEMS

EETKAMERTAFEL IVAN

Je ziet hier Eetkamertafel Ivan staan die perfect is om gezellige avondjes aan te relaxen. Groot genoeg om met een grote groep aan te dineren of spelletjes te spelen. Het blad is gemaakt van teakhout en heeft een prachtig Hongaarse punt patroon.

Ivan is verkrijgbaar in 3 maten.

BEKIJK IVAN

BARKRUK LENN

Tot slot hebben ze ook nog een leuke bar gebouwd in de woonkamer. Aan deze bar vind je onze Barkruk Lenn in de kleur Donkergroen.

Kijk hoe mooi ze staan in dit gezellige hoekje! Wie wil dit nou niet in z’n woonkamer?

BEKIJK LENN


Mark weet niet wat hij ziet, wanneer hij voor het eerst weer in de woonkamer komt. Benieuwd naar zijn reactie? Bekijk het hier! 

Dit was de laatste aflevering van het seizoen, maar volgend seizoen zijn wij er uiteraard ook weer bij!